Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Землекористування

10 серпня 2016, 09:03
205
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабінет Міністрів підтримав законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення вимог стосовно охорони довкілля під час вирішення питань вилучення, надання, зміни цільового призначення земельних ділянок», ініційований Міністерством екології та природних ресурсів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Законопроектом, зокрема, передбачено внесення змін до Земельного кодексу та Закону «Про природно-заповідний фонд» щодо заборони змінювати цільове призначення та межі земель природних заповідників, ботанічних садів, зоологічних та дендрологічних парків загальнодержавного значення, а також заповідних зон біосферних заповідників та національних природних парків.

Згідно із запропонованими у законопроекті нормами винятком перегляду меж та цільового призначення земель природоохоронної сфери є розміщення на цих територіях у визначеному порядку об'єктів національної безпеки та оборони.

ПРОТЕ:

Для земель природних заповідників, ботанічних садів, зоологічних та дендрологічних парків регіонального та місцевого значення нових обмежень не передбачається.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини