Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Операторам телекомунікацій

19 липня 2016, 09:06
220
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, затвердила Порядок установлення розмірів розрахункових такс за послуги пропуску трафіку до телекомунікаційних мереж операторів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Дія Порядку поширюється на всіх операторів телекомунікацій, які в установленому законодавством порядку визначені такими, що мають істотну ринкову перевагу, і які надають послуги пропуску трафіку.

Зокрема, визначено, що одиниця трафіку - це одиниця виміру обсягу переданої/отриманої інформації (даних), яка використовується під час розрахунків між операторами телекомунікацій та приймається рівною 1 хвилині для послуг голосової телефонії, 1 SMS (MMS) для повідомлень, 1 КБ для послуг передачі даних та доступу до Інтернету.

Розміри розрахункових такс за послуги пропуску трафіку до телекомунікаційних мереж операторів телекомунікацій з істотною ринковою перевагою визначаються рішенням НКРЗІ шляхом встановлення їх фіксованих або граничних тарифів (верхніх та/або нижніх рівнів).

ПРОТЕ:

Оператори телекомунікацій з істотною ринковою перевагою наділені правом ініціювати перегляд встановлених НКРЗІ розмірів розрахункових такс за умови обґрунтування необхідності їх зміни.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини