Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Видобувна галузь буде більш прозорою

18 липня 2016, 09:06
193
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Комітет ВР з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки рекомендує Парламенту взяти за основу проект закону № 4840 «Про розкриття інформації у видобувних галузях».

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Законопроект визначає таку інформацію, способи її розкриття, строки подання та розміщення, відповідальність суб'єктів розкриття.

Стане відкритою інформація про платежі суб'єктів господарювання, що здійснюють діяльність у видобувних галузях, на користь одержувачів платежів.

Закон, у разі його прийняття, поширюватиметься на усіх суб'єктів господарювання, що здійснюють діяльність у видобувних галузях, та материнські компанії у видобувних галузях, незалежно від їх організаційно-правових форм і форм власності.

ПРОТЕ:

Розроблений законопроект у рамках ініціативи щодо забезпечення прозорості у видобувних галузях (ІПВГ). ІПВГ - незалежний і добровільно підтримуваний на міжнародному рівні стандарт для забезпечення прозорості у видобувних галузях, який впроваджується в 48 країнах світу. За заявами аналітиків, Україна в питаннях відкритості у видобувній галузі випередила багато розвинених країн, зокрема США.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини