Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керівників лісгоспів звільняють

7 липня 2016, 09:02
173
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Державне агентство лісових ресурсів почало та за будь-яких умов продовжить очищення лісової галузі від недобросовісних керівників державних лісгоспів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Тимчасово виконуюча обов'язки Голови відомства Христина Юшкевич повідомила про звільнення трьох керівників державних підприємств «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Камінь-Каширськагроліс» (Волинська область), «Уманське лісове господарство» (Черкаська область), «Володимирівське лісове господарство» (Миколаївська область) за суттєві порушення законодавства у веденні господарської діяльності.

За результатами перевірок встановлено: неналежне виконання обов'язків, допущення випадків здійснення незаконних рубок, порушення під час реалізації лісопродукції шляхом зміни її асортименту. Факти та матеріали перевірок вже розглядаються правоохоронними органами.

ПРОТЕ:

У травні в Україні введено тимчасову заборону на санітарну вирубку лісів, яка перетворилася в незаконний, корумпований бізнес. У 2015 році збиток від незаконної вирубки становив 114,2 млн грн.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини