Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Приватизація ОПЗ

31 травня 2016, 09:00
166
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабмін затвердив Умови продажу держпакета акцій публічного акціонерного товариства «Одеський припортовий завод». Про це йдеться в розпорядженні від 18 травня 2016 року № 386-р.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Потенційні покупці - юрособи зобов'язані подати держоргану приватизації документ про розподіл статутного капіталу серед учасників.

Разом із заявою для участі в конкурсі подаються:

- інформація про потенційних покупців об'єктів приватизації або осіб, в інтересах яких придбаваються держоб'єкти, їх засновників, учасників, у тому числі фізосіб - кінцевих бенефіціарних власників (контролерів);

- для потенційних покупців - фізосіб - довідка органу доходів і зборів про подану декларацію про майновий стан та доходи;

- для потенційних покупців - юросіб - інформація про фінансово-майновий стан та документи щодо проведення аудиторської перевірки таких покупців, що засвідчують достовірність інформації про їх фінансово-майновий стан.

Початкова ціна держпакета акцій Одеського припортового заводу в кількості 795083903 шт., або 99,567% статутного капіталу заводу, становить 131 млрд 75 млн грн.


ПРОТЕ:

Покупець пакета акцій бере на себе низку зобов'язань в економічній, інноваційно-інвестиційній, соціальній, природоохоронній діяльності товариства, а також у сфері корпоративних відносин та розпорядження майном товариства.

Строк дії зобов'язань покупця щодо умов, які не мають певного періоду виконання, становить 5 років з дати переходу права власності на пакет акцій.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини