Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перевізникам

7 квітня 2016, 09:01
173
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Державна служба України з безпеки на транспорті з початку квітня 2016 року почала здійснення державного контролю за безпекою на автомобільному транспорті.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Інспектори Укртрансбезпеки почали з профілактичної роботи серед перевізників на тему підвищення безпеки руху та пасажирських і вантажних перевезень. Перевірки стосуються водіїв транспортних засобів, які здійснюють регулярні та нерегулярні автобусні перевезення пасажирів у міжміському, приміському сполученні та регулярні автобусні маршрути у містах. Проводяться профілактичні бесіди з водіями автотранспорту, які здійснюють перевезення вантажів, у тому числі небезпечних.

Також тривають переговори з Національною поліцією щодо порядку співпраці у сфері контролю за безпекою автоперевезень. На сьогодні вже існує чітка схема взаємодії Укртрансбезпеки та поліції в питаннях габаритно-вагового контролю транспортних засобів.

ПРОТЕ:

Враховуючи збільшення активності Укртрансбезпеки, найближчим часом варто більш ретельно ставитися до дотримання норм, що регулюють перевезення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини