Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ОЗОНОРУЙНУЮЧІ РЕЧОВИНИ

29 лютого 2016, 09:00
470
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Міністерство екології і природних ресурсів наказом № 459 затвердило Порядок погодження на ввезення або вивезення озоноруйнуючих речовин і товарів, що їх містять.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Погодження здійснюється в порядку міжвідомчого обміну інформацією між Мінекономрозвитку і Мінекології в межах розрахункового об'єму споживання озоноруйнуючих речовин на відповідний календарний рік.

Для погодження ввезення Мінекономрозвитку подає в Мінекології оригінал заявки на отримання ліцензії на імпорт товарів. Для отримання згоди на вивезення озоноруйнуючих речовин Мінекономрозвитку подає в Мінекології оригінал заявки на видачу ліцензії на експорт товарів. Оригінали заявок залишаються в Мінекології.

Достовірність приведеної в заявках інформації забезпечує керівник підприємства.

Суб'єкт, що отримав погодження, зобов'язаний подати в Мінекології до 15 лютого наступного року звіт про поводження з озоноруйнуючими речовинами або товарами.

ПРОТЕ:

При отриманні заявки Мінекології перевіряє, чи міститися в товарах озоноруйнуючі речовини. У разі відсутності озоноруйнуючих речовин в товарах, що плануються до ввезення або вивезення, погодження не надається.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини