Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДЕРЖРЕЄСТРАЦІЯ БІЗНЕСУ

15 лютого 2016, 09:06
173
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мін'юст затвердив Порядок державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців і громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи. Документ опублікований і набрав чинності 12 лютого 2016 року.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Порядок визначає процедуру проведення відповідно до Закону «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» державної реєстрації юросіб, ФОП і громадських формувань, що не мають статусу юрособи, права та обов'язки суб'єктів у сфері держреєстрації.

Держреєстрація проводиться будь-яким суб'єктом держреєстрації в межах повноважень, визначених Законом, незалежно від місцезнаходження юрособи (окрім громадських формувань) або місця проживання ФОП.

Державна реєстрація громадських формувань, символіки громадських формувань у випадках, передбачених законами, проводиться Мін'юстом і його територіальними органами в межах повноважень, визначених Законом. Держреєстрація громадських формувань територіальними органами Мін'юсту проводиться за місцезнаходженням громадського формування.

Держреєстрація проводиться в строки, встановлені Законом.

ПРОТЕ:

Електронна реєстрація, передбачена новим актом, запрацює тільки після відповідних допрацювань веб-сервісів Мін'юсту

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини