Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПЛАТНІ ПОСЛУГИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ

16 січня 2016, 09:00
405
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінкультури, Мінфін та Мінекономрозвитку затвердили Порядок визначення вартості та надання платних послуг закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Порядком встановлено механізм визначення вартості й надання платних послуг закладами культури, заснованими на державній і комунальній формі власності, юридичним і фізичним особам згідно з Переліком платних послуг, які можуть надаватися закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності.

Платні послуги надаються закладами культури:

- за письмовою заявою замовника, у якій зазначаються строк надання, вид платної послуги згідно з Переліком, а також: для фізосіб - ПІБ, місце проживання, для юросіб - найменування юрособи та її місцезнаходження;

- відповідно до договору, розрахункового документа (касовий чек, товарний чек, квиток, талон, квитанція тощо), який засвідчує розмір понесених у зв'язку з наданням платної послуги витрат;

- за фактом оплати надання платної послуги в порядку, визначеному законодавством.

Вартість платних послуг визначається окремо за кожним видом послуг, які надаються закладами культури, і складається з витрат, безпосередньо пов'язаних із їх наданням.

Крім того, визнано таким, що втратив чинність, Порядок надання платних послуг закладами культури і мистецтв, затверджений у грудні 1999 року.

ПРОТЕ:

Варто звернути увагу, що перелік можливих послуг досить широкий.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини