Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОНДОВИЙ РИНОК

14 січня 2016, 09:02
203
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Рішенням від 01.12.2015 № 2021 НКЦПФР затвердила Положення про нагляд за дотриманням пруденційних нормативів професійними учасниками фондового ринку.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Документом визначається порядок здійснення НКЦПФР нагляду за дотриманням професійними учасниками фондового ринку у своїй діяльності вимог щодо пруденційних нормативів, встановлених нормативно-правовим актом НКЦПФР, який визначає перелік, порядок розрахунку та нормативні значення пруденційних показників, що застосовуються для вимірювання та оцінки ризиків професійної діяльності на фондовому ринку.

Дія Положення поширюється на професійних учасників, щодо яких нормативно-правовим актом НКЦПФР встановлені обов'язкові для дотримання пруденційні нормативи.

Крім того, визнано таким, що втратило чинність, рішення НКЦПФР від 03.06.2014 № 731 «Про затвердження Положення про систему нагляду за дотриманням професійними учасниками фондового ринку пруденційних нормативів у їх діяльності та внесення змін до нормативно-правових актів щодо пруденційних нормативів професійної діяльності на фондовому ринку» (рішення НКЦПФР від 01.12.2015 № 2020).

ПРОТЕ:

Варто зазначити, що НКЦПФР мала намір ввести нові правила з 1 січня 2016 року, але цього не сталося через запізніле офіційне опублікування.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини