Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФІНУСТАНОВАМ

28 грудня 2015, 09:06
152
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

На засіданні Нацкомфінпослуг за результатами розгляду зауважень і пропозицій учасників ринків фінансових послуг схвалено допрацьований проект розпорядження «Про затвердження Положення про розкриття фінансовими установами інформації в загальнодоступній інформаційній базі даних про фінансові установи та на веб-сайтах (веб-сторінках) фінансових установ і про внесення змін до Положення про державний реєстр фінансових установ».

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Усі фінансові організації України, включаючи банки, зобов'язали протягом трьох місяців створити власні сайти.

Організації повинні зазначити на сайті повну назву, адресу, повний перелік послуг, які надаються, інформацію про власників, котрі володіють часткою (пакетом акцій) не менше 10% статутного капіталу, та інших пов'язаних осіб, інформацію про юросіб, контрольованих учасниками фінорганізації.

На сайті також необхідно розмістити перелік членів наглядової ради й виконавчого органу організації, інформацію про підрозділи організації, а також ліцензії та дозволи, фінансову звітність.

Сайти мають бути створені українською мовою, але за бажання можливе додаткове розміщення інформації російською або іншими мовами.

ПРОТЕ:

Слід зазначити, що для банків аналогічні вимоги вже введено з 23.05.2015 згідно з постановою НБУ № 328.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини