Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПОВНОВАЖЕННЯ ПОЛІЦІЇ

24 грудня 2015, 09:06
224
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Верховна Рада 23 грудня прийняла Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв'язку з прийняттям Закону про Національну поліцію з урахуванням пропозицій Президента України (законопроект № 3225).

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

У Законі врахована пропозиція Президента стосовно того, що оперативно-розшукові справи, заведені оперативними підрозділами МВС до набрання чинності Законом про Національну поліцію (до 6 листопада 2015 року), передаються ліквідаційними комісіями до оперативних підрозділів Національної поліції України з урахуванням їх компетенції.

Оперативні підрозділи Нацполіції приймають такі справи й набувають повноваження щодо них відповідно до Закону про ОРД і КПК.

Також враховано правку Президента щодо врегулювання питання подальшої підготовки фахівців для Нацполіції вищими навчальними закладами зі специфічними умовами навчання, які належать до сфери управління МВС і здійснювали підготовку фахівців на держзамовлення для потреб міліції.

ПРОТЕ:

Сподіватимемося, що нових претензій у Президента не виникне й найближчим часом акт, покликаний усунути стільки невідповідностей у законодавстві, все-таки набере чинності.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини