Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АКВАКУЛЬТУРА

14 грудня 2015, 09:01
166
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

11 грудня набрала чинності постанова Кабміну від 30 вересня 2015 року № 981, якою затверджено:

- Типовий договір користування на умовах оренди частиною рибогосподарського водного об'єкта для цілей аквакультури;

- Типовий договір користування на умовах оренди акваторією (водним простором) внутрішніх морських вод, територіального моря, виключної (морської) економічної зони України для цілей морської аквакультури.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Згідно з першою угодою орендодавець надає, а орендар приймає в користування на умовах оренди частину рибогосподарського водного об'єкта для розміщення плавучих рибницьких садків для цілей аквакультури. Плата за користування об'єктом оренди для цілей аквакультури обчислюється орендодавцем з урахуванням індексації та коефіцієнтів індексації відповідно до Методики визначення розміру плати за використання на умовах оренди частини рибогосподарського водного об'єкта, рибогосподарської технологічної водойми, затвердженої наказом Мінагрополітики від 14 січня 2014 року № 11.

Об'єктом оренди за другим договором є в межах певних координат акваторія (водний простір) внутрішніх морських вод, територіального моря України, виключної (морської) економічної зони України для цілей морської аквакультури. Обчислення розміру плати за користування об'єктом оренди для цілей морської аквакультури здійснюється орендодавцем з урахуванням індексації та коефіцієнтів індексації відповідно до методики визначення розміру плати за використання на умовах оренди акваторії (водного простору) внутрішніх морських вод, територіального моря, виключної (морської) економічної зони України, затвердженої в установленому порядку.

ПРОТЕ:

Чинні договори оренди підлягають переукладенню після завершення строку їх дії.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини