Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЗМІНИ ДЛЯ ЕМІТЕНТІВ ЦП

28 жовтня 2015, 09:03
200
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

НКЦПФР рішенням від 01.09.2015 № 1348 затвердила зміни до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Зокрема, змінами уточнено, що розкриття регулярної річної інформації має здійснюватися шляхом розміщення в загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР, розміщення на сторінці в мережі Інтернет, опублікування в офіційному друкованому виданні та подання до НКЦПФР в строк не пізніше 30 квітня року, наступного за звітним.

Емітенти цінних паперів до подання регулярної річної інформації до НКЦПФР розміщують її в загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР і на сторінці в мережі Інтернет, публікують в офіційному друкованому виданні.

При розкритті виправленої регулярної та особливої інформації шляхом публікації в офіційному друкованому виданні емітент може опублікувати саме ту частину інформації, яка була спростована й виправлена, із зазначенням офіційного друкованого видання (найменування, дата й номер видання), де було розміщено інформацію, що підлягає спростуванню.

Крім того, уточнено особливості розкриття інформації іноземними емітентами - нерезидентами та міжнародними фінансовими організаціями.

ПРОТЕ:

Нові норми почнуть працювати тільки наступного року.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини