Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

КОНТРОЛЬ ЗА АРХІВАМИ

20 жовтня 2015, 09:03
166
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінюст наказом від 17.09.2015 № 1749/5 вніс зміни до Положення про проведення інспекційних перевірок у сфері страхового фонду документації.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Зокрема, положення доповнене нормою, якою визначено, що у випадку якщо суб'єкта державної системи страхового фонду документації на відповідний плановий період включено до планів здійснення заходів держнагляду одночасно кількох органів держконтролю, Укрдержархів бере в такому нагляді участь.

Окрім цього, передбачено, що в разі встановлення підстав для припинення виробництва (виготовлення) або реалізації продукції, виконання робіт, надання послуг суб'єктами державної системи страхового фонду документації орган контролю звертається за відповідним рішенням до суду.

Відновлення виробництва (виготовлення) або реалізації продукції, виконання робіт, надання послуг суб'єктами державної системи страхового фонду документації, які здійснюють виготовлення та зберігання страхового фонду документації, після припинення можливе з моменту отримання органом контролю повідомлення про усунення ними всіх установлених судом порушень.

ПРОТЕ:

Таким чином, галузеве законодавство про архівну діяльність нарешті починає приводитися у відповідність із загальними нормами про здійснення державного контролю.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини