Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЗРОСТАННЯ ЕКОНОМІКИ

31 серпня 2015, 09:02
110
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Зростання української економіки може початися раніше прогнозованих раніше строків, вже в четвертому кварталі цього року. Про це заявив Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

«При різких стрибках національної валюти, при напруженій інфляції, 36 місяців поспіль падіння промислового виробництва - тут, звичайно, важко очікувати бурхливого розвитку економіки. Тому завдяки ординарним і неординарним, багато в чому також непопулярним заходам і навіть незважаючи на складну ситуацію на сьогодні, особливо на зовнішніх ринках, крихка економічна стабілізація досягнута. Останні цифри показують, що зростання економіки настане не наступного року, як ми припускали спочатку, а можливо, навіть вже в четвертому кварталі цього року», - розповів Міністр.

Він зазначив, що незабаром бізнесу стане легше, оскільки Мінекономіки і Нацбанк, виходячи з макроекономічних стабілізацій, поступово зніматимуть обмежувальні заходи.

ПРОТЕ:

Загальні прогнози поки невтішні - за підсумками року в цілому очікується падіння ВВП, а також збільшення частки тіньової економіки.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини