Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПОРУШЕННЯ ПДР

7 серпня 2015, 09:06
155
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Президент підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху» (законопроект № 2562), який передбачає деякі нові повноваження для виконання патрульною поліцією своїх завдань у сфері безпеки руху.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Закон запроваджує автоматичне фотографування та відеофіксацію адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, що має поліпшити безпеку руху та знизити рівень дорожньо-транспортного травматизму зі смертельними та іншими тяжкими наслідками.

Вводиться новий вид адміністративного стягнення - штрафні бали, встановлюється розмір штрафу та кількість штрафних балів, надаються повноваження з розгляду справ про адміністративні правопорушення уповноваженим працівникам підрозділів патрульної служби МВС.

ПРОТЕ:

Варто зазначити, що відповідатиме за порушення, зафіксовані в автоматичному режимі, власник транспортного засобу, якщо він не зможе надати суду реального винуватця (котрий визнає свою провину).

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини