Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЗМІНА МОБІЛЬНОГО ОПЕРАТОРА

3 серпня 2015, 09:05
177
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Адміністрація Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації наказом від 24 червня 2015 року № 355 затвердила Технічні вимоги до телекомунікаційних мереж загального користування України щодо забезпечення надання телекомунікаційної послуги перенесення абонентського номера.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Дія Технічних вимог поширюється на всі телекомунікаційні мережі загального користування України, які надають телекомунікаційні послуги з використанням номерного ресурсу.

Здійснення викликів на перенесені абонентські номери забезпечується шляхом використання локальної бази даних цих перенесених номерів (ЛБД) з метою отримання відповідного номера маршрутування та інформації, необхідної для встановлення з'єднань із зазначеними абонентськими номерами.

Синхронізація інформації в ЛБД, яка потрібна для надання послуги перенесення абонентського номера, здійснюється з використанням централізованої бази даних.

Перенесення абонентських номерів допускається між мережами мобільного зв'язку. У мережах фіксованого зв'язку перенесення абонентського номера здійснюється в межах одної і тої самої зони нумерації телефонної мережі.

Маршрутизація та порядок пропуску трафіку при наданні телекомунікаційних послуг абонентам з перенесеним абонентським номером мають забезпечувати можливість передачі та отримання викликів міжнародного, міжміського, місцевого телефонного зв'язку, а також у мережах, де це передбачено, обмін SMS і MMS.

Якщо мережа-ініціатор не має власної ЛБД при наданні телекомунікаційних послуг абонентам з перенесеним абонентським номером, мережа-ініціатор повинна забезпечити надання зазанчених послуг відповідно до законодавства.

ПРОТЕ:

Нові правила почнуть діяти одразу після їх офіційного опублікування.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини