Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЗАБОРОНА НА ФІЛЬМИ

8 червня 2015, 09:03
169
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Держкіно на своєму сайті оприлюднило список заборонених російських фільмів та серіалів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Держкіно опублікувало перелік російських фільмів та серіалів, прокатні посвідчення на розповсюдження та демонстрування яких анулювано 4 червня 2015 р. згідно із Законом «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України».

До цього переліку потрапили 162 найменування продукції, виробленої фізичними або юридичними особами держави-агресора після 1 січня 2014 року. Зазначена заборона стосується тільки трансляції цих фільмів на телебаченні та не обмежує можливості їх перегляду в кінотеатрах.

Крім того, під заборону розповсюдження і демонстрування потрапляють фільми та серіали, що популяризують або пропагують органи держави-агресора або їх окремі дії, створюють позитивний імідж працівників держави-агресора або працівників радянських органів державної безпеки, виправдовують або визнають правомірною окупацію території України. Заборона поширюється на фільми незалежно від країни походження, вироблені після 1 серпня 1991 року.

ПРОТЕ:

У списку наразі тільки кінофільми та серіали, вироблені в РФ після січня 2014 року. Тому він, без сумніву, розширюватиметься.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини