Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вводиться в дію Єдиний реєстр обліку пального

8 серпня 2018, 11:53
259
0
Реклама

З 1 січня 2019 року вступає в дію п. 230.1 ст. 230 ПК щодо обладнання витратомірами-лічильниками та рівнемірами-лічильниками акцизних складів палива.

У зв'язку з цим Державна фіскальна служба розробила і запропонувала до обговорення проект наказу Мінфіну про затвердження процедури наповнення інформацією Єдиного державного реєстру лічильників, передбаченого Порядком, затвердженим постановою КМУ від 22.11.2017 №891.

Для наповнення Реєстру будуть подаватись електронні документи, а саме:

довідки про розпорядника акцизного складу, самі склади пального та їх резервуари, витрато- та рівнеміри, що використовуються;

довідки про зведені за добу дані про обсяги обігу та залишків пального на акцизному складі пального.

Дія наказу поширюватиметься на суб'єкти господарювання, які здійснюють виробництво, оброблення (перероблення), змішування навантаження-розвантаження, зберігання пального.

Окрім того, на сайті ДФС запропоновано до обговорення проект постанови КМУ про внесення зміни до Порядку випуску, обігу та погашення податкових векселів, які видаються до отримання або ввезення на митну територію України нафтопродуктів, компонентів моторних палив та сировини для виробництва в хімічній промисловості.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини