Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПІДТВЕРДЖЕННЯ ДОСВІДУ

17 серпня 2015, 09:05
467
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабмін постановою від 12 серпня 2015 роки № 584 затвердив перелік документів, що підтверджують досвід роботи в сільському господарстві.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

До переліку увійшли:

1. Виписка з трудової книжки із записами, які підтверджують стаж роботи в сільському господарстві.

2. Архівна довідка, що містить інформацію про стаж роботи в сільському господарстві, видана на підставі архівних документів з вказівкою їх пошукових даних.

3. Копія трудового договору(угоди) між працівником і власником підприємства, організації, уповноваженим ним органом або фізичною особою, по якій(якій) працівник виконував роботи(надавав послуги) в сільському господарстві.

4. Виписка з похозяйственной книги об ведення особистого селянського господарства або участь у веденні особистого селянського господарства.

5. Відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців про види економічної діяльності в області сільського господарства, здійснюються фізичною особою - підприємцем.

Ці документи є необхідним додатком до заяви про отримання(придбанні) у власність або в оренду земельної ділянки державної або комунальної власності з метою ведення фермерського господарства.

ПРОТЕ:

Раніше такого єдиного списку документів не існувало, що створювало можливості для різних трактувань на місцях.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини