Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПЛАТІЖНІ СИСТЕМИ

3 квітня 2015, 09:01
172
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Нацбанк розробив проект постанови, яким пропонується внести зміни до Положення про порядок реєстрації платіжних систем, учасників платіжних систем та операторів послуг платіжної інфраструктури.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Серед іншого документом передбачається зобов'язати платіжні організації платіжних систем, учасників платіжних систем та операторів послуг платіжної інфраструктури використовувати систему захисту інформації, яка забезпечує безперервний захист інформації щодо переказу коштів на всіх етапах її формування, обробки, передачі та зберігання.

Платіжні організації платіжних систем, учасники платіжних систем та оператори послуг платіжної інфраструктури - резиденти, що є небанківськими установами, будуть зобов'язані протягом 30 календарних днів з дня внесення відомостей про них до Реєстру платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури укласти з Нацбанком договір про надання послуг системою електронної пошти Нацбанку.

Крім того, платіжні організації, учасники платіжних систем та оператори послуг платіжної інфраструктури, які при наданні своїх послуг мають намір використовувати торгову марку, що відрізняється від їх офіційного найменування, будуть зобов'язані за 30 календарних днів до початку використання такої торгової марки письмово повідомити про це Нацбанк.

ПРОТЕ:

Ці заходи можуть привести до зростання витрат учасників платіжних систем і, отже, до зростання вартості їх послуг для клієнтів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини