Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВИРОБНИЦТВО СИГАРЕТ

2 березня 2015, 09:00
470
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінфін затвердив Порядок формування та ведення Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Порядком встановлюється процедура накопичення, обробки, систематизації, зберігання, збереження та використання інформації з Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок, а також визначається механізм внесення даних про обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок до Реєстру та виключення відповідних даних з Реєстру.

Реєстр формується і ведеться ДФС в електронному вигляді.

Внесенню до Реєстру підлягає обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок, що відноситься до товарної підкатегорії 8478 10 00 00 згідно з УКТ ЗЕД (обладнання для підготовки або обробки тютюну), яке імпортується на митну територію України, зберігається та використовується на митній території України.

Для внесення обладнання до Реєстру чи внесення змін до відомостей, що містяться у Реєстрі, або для виключення обладнання з Реєстру суб'єкт господарювання подає відповідні заяви за формами, наведеними у додатках 2, 3 і 4 до Порядку.

Заяви відправляються до ДФС поштою або подаються особисто керівником або представником суб'єкта господарювання.

До заяв додаються документи, що підтверджують ввезення обладнання на митну територію України або наявність права власності на обладнання, перехід права власності, або документи, що підтверджують факт знищення обладнання. Документи, що додаються до заяв, подаються в копіях, засвідчених підписом керівника та печаткою суб'єкта господарювання (за наявності).

Термін розгляду заяв - не більше 15 робочих днів з дня їх надходження.

ПРОТЕ:

Сподіватимемося, що отриману в процесі реєстрації інформацію органи ДФС використовуватимуть виключно за призначенням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини