Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПОСЛУГИ ВОДОПОСТАЧАННЯ

23 лютого 2015, 09:04
161
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

З 20 лютого діє Процедура встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), затверджена постановою НКРЕКП від 15 січня 2015 року № 13. Ця Процедура застосовуватиметься Комісією при встановленні тарифів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Дія Процедури поширюється на суб'єктів господарювання, які є виконавцями послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення та державне регулювання діяльності яких здійснює НКРЕКП.

Процедура визначає єдиний механізм подання документів для встановлення тарифів на відповідні послуги та затверджує форми подання розрахункових матеріалів виконавцями послуг.

Розрахунки тарифів виконавець послуг здійснює відповідно до Порядку формування тарифів, затвердженого постановою Кабміну від 1 жовтня 2014 року № 532, і подає їх до НКРЕКП разом із заявою. Рішення про встановлення тарифів оформляється постановами НКРЕКП. До рішення про встановлення тарифів додається структура тарифів.

ПРОТЕ:

Встановлення факту нецільового або необґрунтованого використання виконавцем зазначених послуг коштів, передбачених структурою тарифу, є підставою для прийняття Комісією рішення про зміну тарифу чи окремої складової частини структури тарифу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини