Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДФС ПРОПОНУЄ ЗМІНИ

16 грудня 2014, 09:05
144
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Одним із основних завдань, поставлених керівництвом країни перед Державною фіскальною службою, є реформування податкової системи.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Зокрема, дискусії йдуть про систему електронного адміністрування ПДВ. «Пропонується внести дуже багато змін до цього закону, зокрема, в частині від'ємного значення, критеріїв повернення ПДВ, запустити цей закон у тестовому режимі, щоб він попрацював квартал без штрафів, пройшов імплементацію, підприємці звикли до роботи за новими правилами. І вже потім, коли ми виправимо ті помилки й огріхи, які у нас, можливо, будуть виявлені під час тестування, запустити цей закон у дію», - коментує зміни Голова ДФС Ігор Білоус.

Допрацьоване законодавство, за його словами, допоможе запровадити електронну систему адміністрування ПДВ, яка дозволить змінити податкове середовище та дисципліну сплати податків, зменшити втручання контролюючих органів у роботу суб'єктів господарювання.

ПРОТЕ:

До 1 січня 2015 року, коли повинна запрацювати нова система, залишилося не так багато часу. Тому є ризик, що ДФС просто не встигне пролобіювати прийняття парламентом необхідних поправок до кінця року.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини