Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГРАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ЗАКРИЮТЬ

11 грудня 2014, 09:01
185
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Міліція протягом 10 днів послідовно зупинить діяльність всіх гральних салонів, клубів, а також лотерейних закладів. Почнеться цей процес із столиці і пройде по всій країні.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що міліція більше не буде ні арбітром, ні вартовим усіх хитромудрих сумнівних схем ігро-лотерейників, які через систему отримання довідок, експертиз та рішень судів, по суті, провадять гральну діяльність.

Він закликав народних депутатів і фінансистів у тому разі, якщо вони вважають необхідним забезпечити надходження легальних доходів до бюджету, прийняти відповідний закон.

«Легалізовуйте казино - отримуйте суворі правила, обмежені обсяги точок і легальні мільярди гривень до бюджету країни, а не брудних грошей у кишені представників «криш» різних мастей! Мільярди у цей скрутний час потрібні в бюджет, а не в кишеню аферистів», - зазначив А. Аваков.

ПРОТЕ:

Офіційно гральний бізнес (окрім державних лотерей) заборонений у країні вже давно. Тому зараз МВС, схоже, боротиметься тільки з тими структурами, які змогли довести, що вони не є гральними закладами.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини