Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НЕРУХОМЕ МАЙНО

27 листопада 2014, 09:03
181
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Режим доступу до відомостей Реєстру прав на нерухоме майно змінюється у зв'язку з набранням чинності новою редакцією статті 28 Закону про держреєстрацію прав на нерухоме майно. Відомості стають відкритими і загальнодоступними.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Відповідно до змін фізичні та юридичні особи зможуть отримати інформацію з Реєстру за об'єктом нерухомого майна в електронній формі через офіційний веб-сайт Укрдержреєстру. Звичайно, це не унеможливлює звернутися із заявою про отримання інформації з Реєстру до реєстраційного органу особи, до нотаріуса особисто або через установи поштового зв'язку.

Органи держвлади, місцевого самоврядування, суди, органи внутрішніх справ, прокуратура, Служба безпеки, адвокати і нотаріуси отримуватимуть необхідну їм інформацію в електронній формі шляхом безпосереднього доступу до Реєстру при ідентифікації відповідної посадової особи за допомогою електронного цифрового підпису.

ПРОТЕ:

На практиці зміни почнуть діяти після прийняття Кабміном рішень щодо механізму їх реалізації. А поки діє чинний Порядок надання інформації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини