Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТЕХОГЛЯД СІЛЬГОСПТЕХНІКИ

5 листопада 2014, 09:03
1924
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Кабмін постановою від 30 жовтня 2014 року № 587 скасував Порядок здійснення обов'язкового технічного контролю тракторів та іншої сільськогосподарської та дорожньо-будівельної техніки. Документом також внесено зміни до Порядку відомчої реєстрації та зняття з обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних та меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Встановлюється, що на ТЗ видається один номерний знак (було два), відповідно, відкориговано місце його встановлення.

При знятті машини з обліку у зв'язку з її відчуженням або вибракуванням до заяви власника більше не треба додавати документи, що підтверджують сплату передбачених законодавством податків.

Нагадаємо, що Законом № 1303-VII вилучено норму щодо проведення державного технічного огляду зареєстрованих машин та здійснення контролю за дотриманням вимог законодавства акредитованими суб'єктами господарювання, що здійснюють перевірку технічного стану та ідентифікацію машин.

ПРОТЕ:

Для того, щоб привести свої підзаконні акти у відповідність з новим Законом, Кабміну було потрібно більше чотирьох місяців.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини