Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТРУДОВЕ ЗАКОНОДАВСТВО ДЛЯ КРИМУ

16 жовтня 2014, 09:00
208
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав закон про застосування з 2015 року в Криму та Севастополі російського трудового законодавства.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Встановлюється, що в період до 1 січня 2015 року до трудових відносин, що виникли на територіях Криму та Севастополя, поряд з трудовим законодавством Російської Федерації застосовуються закони, які діяли раніше на цих територіях, в частині, що не суперечить російському трудовому законодавству.

Водночас умови трудових договорів, що не відповідають вимогам федеральних законів Російської Федерації, припиняють дію з 1 січня 2015 року.

ПРОТЕ:

Законом «Про створення вільної економічної зони «Крим» та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України» передбачено, що в Криму повинно застосовуватись українське законодавство про працю. Тому українським підприємствам, відокремлені підрозділи яких продовжують роботу на території півострова, доведеться складати трудові договори таким чином, щоб вони відповідали одночасно нормам українського та російського законодавства.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини