Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АГРАРІЯМ ДОНБАСУ ДОПОМОЖУТЬ

15 жовтня 2014, 09:01
156
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінагрополітики розробило проект Закону «Про заходи щодо зменшення негативних наслідків в аграрному секторі України в період проведення антитерористичної операції».

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Метою зазначеного законопроекту є надання сільськогосподарським товаровиробникам аграрного сектору України, які зареєстровані та здійснюють діяльність у зонах проведення АТО, додаткових можливостей у кредитно-фінансовій, господарській сферах, обмеження окремих повноважень контролюючих органів щодо таких суб'єктів, створення додаткових умов для стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції в цих регіонах.

Документом передбачаються такі заходи щодо запобігання негативним наслідкам в агропромисловому комплексі:

- реструктуризація заборгованості за кредитами;

- мораторій на звернення стягнення на майно.

Дія закону, у разі його прийняття, поширюватиметься виключно на сільськогосподарських товаровиробників агропромислового комплексу, які зареєстровані та здійснюють діяльність у зонах проведення АТО.

Відповідна ініціатива спрямована на підтримку агропромислового комплексу та дозволить зупинити явища суцільної кризи в господарському секторі.

ПРОТЕ:

До проекту відразу виникає чимало питань. Наприклад, чому не враховано інтереси сільгоспвиробників, які зареєстровані в інших областях, але фактично ведуть діяльність у зоні АТО?

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини