Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТОРГОВЕЛЬНА ВІЙНА ТРИВАЄ

7 жовтня 2014, 09:02
178
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінекономрозвитку винесло на обговорення проект переліку товарів за кодами УКТ ЗЕД на рівні 10-ти знаків, які можуть бути вилучені з режиму вільної торгівлі при імпорті з Російської Федерації в Україну.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Приводом для такого заходу слугувало прийняття урядом Російської Федерації постанови, якою передбачається запровадження мит щодо деяких товарів українського походження у розмірі ставок Єдиного митного тарифу Митного союзу. Мінекономрозвитку України підготувало проект переліку товарів згідно з УКТ ЗЕД, які можуть бути вилучені з режиму вільної торгівлі при імпорті з Російської Федерації в Україну у разі набрання чинності зазначеною постановою уряду Російської Федерації. Перелік знаходиться у відкритому доступі на сайті Мінекономрозвитку, й усі охочі можуть внести пропозиції та зауваження до цього переліку, звернувшись до Департаменту співробітництва з СОТ та з питань торговельного захисту.

ПРОТЕ:

Бізнесу вже варто замислитися про пошук інших постачальників, оскільки не варто забувати і про те, що урядові пропозиції щодо санкцій проти Росії вже у РНБОУ, а ними передбачено в тому числі пильну увагу до імпорту з боку органів фітосанітарного контролю.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини