Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

СПРОЩЕННЯ ДЛЯ АТ

15 вересня 2014, 09:04
179
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку схвалила проект рішення щодо внесення змін до Положення про порядок здійснення емісії облігацій підприємств, облігацій міжнародних фінансових організацій та їх обігу.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Чергові нововведення НКЦПФР стосуються порядку реєстрації випуску та проспекту емісії облігацій міжнародних фінансових організацій і порядку реєстрації звіту про результати розміщення облігацій. Зокрема, змінами пропонується дещо спростити вимоги до акціонерних товариств. Так, для реєстрації випуску та проспекту емісії облігацій акціонерним товариствам можна буде надавати фінансову звітність тільки за останній завершений звітний рік, а не за три, як було передбачено в попередній редакції. Таким чином, регулятор вирішив піти назустріч представникам фондового ринку, розширюючи наявні інструменти та створюючи комфортні умови роботи з ними.

ПРОТЕ:

У результаті інвесторам варто бути готовими змінити алгоритм перевірки надійності емітентів, використовуючи інші доступні їм джерела отримання фінансової звітності.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини