Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПРОЕКТ БЮДЖЕТУ-2015 ГОТОВИЙ

11 вересня 2014, 09:01
167
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Арсеній Яценюк обіцяє, що проект закону про Держбюджет на 2015 рік буде внесено до парламенту до 15 вересня, як цього і вимагає Бюджетний кодекс.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

При цьому одночасно до Верховної Ради буде внесено і законопроекти про бюджетну та податкову реформи, оскільки Держбюджет-2015 планується побудувати на абсолютно нових принципах. За словами Прем'єр-міністра, у вівторок було проведено останню нараду з підготовки цих проектів.

У проекті бюджету заплановані мільярдні витрати на оборону. При цьому Прем'єр зазначив, що цей бюджет не найкращий, проте розрахований виходячи з реальних показників і не є агіткою політичної сили.

Таким чином, бізнесу варто готуватися до того, що в новому році доведеться зіткнутися з суттєво переробленою податковою системою, а часу на підготовку буде не так вже багато.

ПРОТЕ:

Бажання зміцнити обороноздатність держави і виконати вимоги Бюджетного кодексу зрозуміло. Ось тільки чому вже підготовлений, за словами Прем'єра, законопроект про податкову реформу досі не оприлюднено? Чи заплановані зміни бізнесу знову доведеться вивчати вже після прийняття закону?

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини