Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РЕЄСТРАЦІЯ БІЗНЕСУ В ЗОНІ АТО

3 вересня 2014, 09:05
225
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Наказом Мін'юсту від 15.08.2014 № 1355/5 врегульовано порядок проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, місцезнаходженням / місцем проживання яких є Донецька та Луганська області.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Мін'юст встановив, що по можливості такі дії повинні здійснюватися за місцезнаходженням / місцем проживання суб'єктів господарювання. У разі неможливості провести такі заходи в Донецькій та Луганській областях реєстраційні дії можна буде здійснити в реєстраційних службах в інших областях України. При цьому в наказі визначено перелік таких реєстраційних служб в інших регіонах, де конкретно вказані реєстратори для кожного району Донецької та Луганської областей. Географія уповноважених реєстраційних служб в інших регіонах охоплює Кіровоградську, Полтавську, Сумську і Черкаську області.

ПРОТЕ:

Новий наказ покращить ситуацію для тих, хто фізично знаходиться за межами зони АТО. Ті ж власники юросіб, які залишилися на території АТО, як і раніше позбавлені можливості зареєструвати, наприклад, зміни до статуту.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини