Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НОВІ ПРАВИЛА РОБОТИ

2 вересня 2014, 09:02
166
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Мінінфраструктури зайняло активну позицію щодо створення і впровадження правил роботи поштових операторів у надзвичайному режимі.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Сьогодні «Укрпошта» вживає оперативних заходів з посилення безпеки пересилання поштових відправлень - всі бандеролі та посилки приймаються у відкритому вигляді та оглядаються працівником об'єкта поштового зв'язку.

В умовах напруженої ситуації в країні, з метою запобігання пересилання небезпечних і заборонених до відправлення товарів планується введення правил роботи поштових операторів у надзвичайному режимі.

Передбачається, що усіма поштовими операторами в Україні посилки прийматимуться у відкритому вигляді та буде формуватися база цих порушників. Крім того, у разі потреби, при роботі із закритими або запакованими речами використовуватимуться рентген-установки (сканери) для контролю за їх вмістом.

ПРОТЕ:

Підвищені заходи безпеки можуть привести до необхідності збільшення витрат поштових операторів (зокрема, на придбання сканерів), а також до збільшення навантаження на персонал, який приймає поштові відправлення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини