Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У власність держави повернуто майна на 260 млн грн

9 серпня 2018, 15:02
232
0
Реклама

Прокуратура Одеської області виграла у господарському суді справу за позовом в інтересах держави до публічного акціонерного товариства і приватного нотаріуса та повернула у власність держави портовий елеватор.

Позовні вимоги полягали у визнанні права власності на майно (комплекс будівель площею 25 тис кв. м, оціночною вартістю 260 млн грн) за державою, а також визнанні незаконними та скасуванні рішень про державну реєстрацію права приватної власності на це майно.

Судом визначено, що нотаріальні дії вчинено з перевищенням повноважень, а саме за відсутності рішення власника елеватора - держави в особі Кабінету міністрів про зміну правового статусу майна.

Нагадаємо, що для оперативної реакції при вирішенні будь-яких питань щодо нерухомого майна варто за допомогою електронних засобів відстежувати зміни в реєстрі нерухомості. Таку можливість надає сервіс «SMS-Маяк», запущений на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». З його допомогою про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися SMS-повідомленням, електронним листом, а також повідомленням в кабінеті користувача.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини