Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поліція планує перехід на електронні постанови

10 вересня 2018, 13:37
210
0
Реклама

Глава Нацполіції Сергій Князєв під час виїзної наради 7 вересня доручив опрацювати перехід поліції на електронні постанови з фіксації адміністративних правопорушень. Він вважає, що це достатньо ефективна та сучасна система притягнення до відповідальності, яка в першу чергу дасть змогу викорінити корупційну складову.

Тому керівник зобов'язав низку департаментів відомства підготувати до кінця року документацію для переходу всієї поліцейської системи на електронні постанови.

Крім того, заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич наголосив, що змінився формат підготовки патрульних поліцейських груп реагування. З вересня цього року підготовка на базі Академії патрульної поліції буде здійснюватись за єдиним уніфікованим стандартом. Навчання триватиме чотири місяці. Перший набір становитиме 48 осіб.

***

Нагадаємо, що в ІПС ЛІГА:ЗАКОН міститься багато аналітичних матеріалів, присвячених окремим аспектам взаємодії з поліцією. Наприклад, в розділі «Ситуації для бізнесу» можна прочитати: «Це податкова міліція? Ні, це фінансова поліція!».

Фото - autonews.ua

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини