Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У київських дворах може побільшати магазинів та перукарень

19 листопада 2018, 09:25
298
0
Реклама

Комісія Київради з питань власності затвердила перелік окремо розташованих в дворах багатоквартирних будинків сміттєзбірників, (розташованих біля під'їздів багатоквартирних будинків), які можна взяти в оренду. Про це повідомив 14 листопада в ефірі одного з місцевих телеканалів депутат Київради Сергій Артеменко. Список має бути опублікований в газеті «Хрещатик» і на сайтах районних держадміністрацій.

Підприємці зможуть орендувати на відкритому конкурсі приміщення для будь-якого законного виду діяльності, крім продажу підакцизних товарів (алкоголю та тютюнових виробів). Більше того, для бажаючих взяти в оренду приміщення без ремонту, передбачені пільги - 50% знижки на орендну плату на 3 місяці.

Для надання знижки підприємцю необхідно буде подати в райадміністрацію заяву, приклавши фотографії, що свідчать про необхідність ремонту. Рішення про надання пільг буде прийматись комісією Київради.

Нагадаємо, депутати Київради прийняли рішення від 23.05.2018 №841/4905 «Про окремі питання використання нежитлових об'єктів комунальної власності спеціального призначення», яким зобов'язали районні адміністрації провести інвентаризацію сміттєзбірників.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини