Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Видачу дозволів на міжнародні автоперевезення у 2019 році обмежать

22 грудня 2018, 08:39
361
0
Реклама

Міністерство інфраструктури вирішило ввести обмеження в оформленні та видачі дозволів на пасажирські та вантажні автоперевезення до Польщі.

Причиною цього стала недостатня кількість таких дозволів, тож у 2019 році вони будуть оформлюватись рівними частинами від загальної кількості кожен місяць виключно у вісьми пунктах видачі: «Бориспіль», «Вінниця», «Голоби», «Ковель», «Львів», «Хмельницький», «Ужгород» та «Коростень».

Крім цього, планується внести зміни до Порядку оформлення і видачі дозволів в частині зміни терміну повернення бланку дозволів, особливо тих країн, квоти яких недостатньо для планомірної роботи українських перевізників, а саме скорочення з 90 днів до 30 днів.

Обмеження тимчасового характеру будуть введені відносно дозволів додаткової квоти на 2019 рік і для інших країн, а також дозволів ОЧЕС та ТРАСЕКА (повний перелік за посиланням).

Окрім того, за результатами засідань змішаних комісій з питань міжнародних автомобільних перевезень з Францією та Нідерландами на 2019 рік здійснено обмін багаторазовими дозволами. Їх оформлення здійснюватиметься тим перевізникам, які здійснили найбільшу кількість поїздок до зазначених країн.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини