Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові бюджетні рахунки на 2019 рік уже відкриваються

4 січня 2019, 17:48
676
0
Реклама

Раніше ми писали, що в органах Держказначейства відкриваються рахунки для надходжень до державного та місцевих бюджетів. Вони відкриваються протягом 45 днів з дня прийняття закону про державний бюджет на поточний рік. Цього року такий закон був прийнятий 23.11.2018, тому термін в 45 днів спливає 06.01.2019.

Про появу нових рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів вже повідомили головні управління Державної казначейської служби в Тернопільській, Івано-Франківській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, Миколаївській, Чернігівській, Черкаській, Запорізькій, Кіровоградській областях та м. Києві. Датою початку здійснення операцій з виконання державного та місцевих бюджетів визначено 03.01.2019.

Нагадаємо, що якщо після 03.01.2019 ви сплатили податки на старі бюджетні рахунки, то хвилюватись не варто. Як правило, на початку року Казначейство обслуговує як старі, так і нові бюджетні рахунки та автоматично перекидає кошти на діючі рахунки. Однак в подальшому слід проводити оплату за оновленими реквізитами.

Нагадаємо, що раніше ми писали і про те, коли можна не допускати до перевірки представників органів державного контролю.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини