Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТПП України і ЛІГА:ЗАКОН зміцнюють міжнародне співробітництво

8 лютого 2019, 12:48
424
0
Реклама

Захід відбувся за підтримки посольства Франції в Україні, а також за активного сприяння Геннадія Чижикова - президента ТПП України і почесного консула Франції.

З української сторони в заході взяли участь керівники ДП Міжнародний аеропорт «Бориспіль», АТ «Укрзалізниця», УНЗК «Важмашімпекс», ЛІГА:ЗАКОН та інших компаній, які є лідерами в своїх галузях, а також президент Асоціації «Україна-Франція».

Французьку делегацію очолювала посол Франції в Україні Ізабель Дюмон. Також з французької сторони у зустрічі брали участь аташе з економічних питань посольства Франції, президент ради керівників підприємств Франція-Україна, президент і генеральний директор компанії EGIS, директор асоціації роботодавців Франції MEDEF, віце-президент з питань експорту та фінансів Державного інвестиційного банку Франції, а також представники компаній Airbus, Atlantic, Suez, BNP Paribas, Thales, CEI-Idemia, Copex, Secmair, Air Liquide та ін.

Компанію ЛІГА:ЗАКОН на зустрічі українських і французьких підприємств представив Олександр Липський, керівник напрямку «Бізнес». Він ознайомив учасників ділової зустрічі з сервісами CONTR AGENT і SEMANTRUM на Платформі ЛІГА:ЗАКОН.

Нагадаємо, що Платформа ЛІГА:ЗАКОН також виступила партнером засідання Міжнародного трейд-клубу, яке відбулося в Київській торгово-промисловий палаті і зібрало більше 120 учасників з 22 країн.

З анонсами найближчих заходів ТПП України, в т.ч. міжнародних, можна ознайомитися за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини