Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

США також можуть посилити правила отримання «золотих» віз

20 лютого 2019, 17:36
318
0
Реклама

В рамках антиміграційних ініціатив республіканців в конгресі США все більш наполегливо звучать пропозиції про скасування інвестиційних, або, як їх іще називають, «золотих» віз.

В рамках державної інвестиційної програми ЕВ-5 іноземці можуть отримати посвідку на постійне проживання, а в перспективі - й громадянство. Для цього потрібно інвестувати у створюваний бізнес не менше 1 млн дол. (500 тис. - для регіонів із низькою зайнятістю) і створити не менше 10 робочих місць.

Ініціативи членів палати представників підтримуються й численними судовими суперечками, в яких Служба імміграції та громадянства США (UCSIS) оскаржує надання посвідки на постійне проживання за програмою ЕВ-5.

Наразі, дію програми продовжено до 30 вересня 2019 року, але в подальшому вона може бути змінена в плані збільшення сум інвестицій, посилення права використання заставного майна тощо.

За матеріалами PR Newswire

***

Раніше ми писали, що ЄС має намір взяти під контроль продаж громадянства за інвестиції.

***

Нагадаємо, що модуль «Ситуації для бізнесу» інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН містить практичні матеріали, пов'язані, наприклад, зі страхуванням туристів або відкриттям бізнесу за кордоном.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини