Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українці прокладають міст до арабського світу

25 лютого 2019, 18:08
293
0
Реклама

Завершилась найбільш впливова щорічна виставка харчової промисловості та напоїв Gulfood з безпрецедентною кількістю відвідувачів, експонентів та бізнес-операцій, проведених протягом чотирьох днів виставки.

Понад 100 експортерів представляли 32 українські компанії на національному стенді, який традиційно організовано Центром підтримки експорту при Київський торгово-промисловій палаті.

3000 - це середня кількість контактів, які отримала кожна українська компанія на колективному стенді за кілька днів виставки. Експортери зазначають, що до результатів призводять від 3 % напрацьованих контактів. Такі цифри не можуть не вражати, тому Gulfood - це прибутковий інструмент продажів для компаній, які готові до експорту.

У рамках виставки відбулися двосторонні зустрічі з представниками Уряду та бізнесу ОАЕ. В.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева презентувала на Gulfood Innovation Summit конкурентні переваги українського ринку, експортну стратегію та інвестиційні можливості.

Вона також відвідала Торгово-промислову палату Дубая разом з віце-президентом Київської ТПП Володимиром Коляденком, де під час Gulfood Breakfast домовились про візит дубайської делегації до Києва.

20 березня у Київській ТПП відбудеться тематичний захід “Gulfood Briefing in Kyiv”, метою якого є підбиття підсумків по виставці, неформальне спілкування представників бізнесу та влади та обговорення можливостей розширення підприємницьких зв'язків між Україною та ОАЕ. Учасники українського стенду зустрінуться з Надзвичайним і Повноважним Послом ОАЕ Салем Ахмед Аль-Каабі, керівництвом Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерством закордонних справ, Київською міською держадміністрацією, ДУ "Офіс з просування експорту" та з представниками ділових та фінансових кіл.

***

Нагадаємо, що до 20.03.2019 (включно) в одночасному придбанні сервісів VERDICTUM та CONTR AGENT діє знижка 30% на кожен продукт.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини