Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У столиці планують розширити мережу безкоштовного Wi-Fi

4 березня 2019, 13:45
316
0
Реклама

Для створення можливості швидкісного доступу до інтернету на території Києва заплановано будівництво мережі Wi-Fi. Для цього КМДА проведе відповідні конкурси із залучення інвесторів.

Точки доступу Wi-Fi планують розміщувати на об'єктах комунальної власності столичної громади - нежитлових будинках, інженерних та інших спорудах. Замовником будівництва визначено спеціалізоване комунальне підприємство «Київтелесервіс». Підготовчі роботи здійснюватиме комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство».

Як повідомляють у КМДА, в рамках ініціативи Kyiv Smart City з 2017 року розпочато будівництво мережі Wi-Fi у туристичних місцях столиці. На сьогодні вже на 11 локаціях є безкоштовний доступ до інтернету. Йдеться про Андріївський узвіз, Контрактову, Михайлівську, Софійську та Поштову площі, Майдан Незалежності, парк Шевченка, Золоті Ворота, Палац спорту, Палац «Україна» та НСК «Олімпійський». Точка доступу має назву KyivSmartCity.

***

Раніше ми писали у яких європейських країнах створенонайкращі умови для стартапів.

***

Нагадаємо, модуль «Ситуації для бізнесу» інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН містить практичні матеріали, пов'язані з організацією бізнес-процесів, наприклад, як організувати діяльність служби таксі або про регулювання відносин, які виникають у зв'язку з набуттям і здійсненням права власності на знаки для товарів і послуг.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини