Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нова авіакомпанія запустить рейси з «Борисполя»

28 березня 2019, 10:00
970
0
Реклама

Французький авіаперевізник Aigle Azur з 18 квітня вперше зайде на український ринок і запустить рейси з аеропорту «Бориспіль» в Париж. В авіакомпанії повідомляють, що рейси за цим маршрутом будуть здійснюватись тричі на тиждень:

- з Парижа - по вівторках, четвергах і суботах;

- з Києва - по середах, п'ятницях і неділях.

З Києва літаки Aigle Azur будуть відправлятися о 4:30 і прибувати в Париж о 7 ранку. Рейси з Парижа будуть здійснюватися о 22:00 і прибувати о 02:10 до «Борисполя».

Також угорський лоукост Wizz Air повідомив про відкриття нового рейсу з Києва в Лейпциг (Німеччина). В авіакомпанії повідомляють, що рейси за цим маршрутом почнуть виконувати з 5 липня. Їх планують здійснювати по понеділкам і п'ятницям.

Крім того, з 16 червня ірландський лоукост Ryanair запустить рейс Одеса-Краків з частотою два рази на тиждень з вильотами з Одеси щосереди о 13:05, по неділях - о 12:45. З 27 жовтня лоукост відкриє рейси Одеса-Вроцлав з вильотами о 19:40 по вівторках і суботах. За маршрутом Одеса-Катовіце Ryanair почне польоти з 29 жовтня (вильоти з Одеси по вівторках, четвергах і суботах о 10:25). Також авіакомпанія запустить рейси з Києва в Валенсію (Іспанія) з 29 жовтня. Польоти будуть виконуватися два рази на тиждень по вівторках і суботах. Вильоти з Валенсії о 06:15, вильоти з Києва - о 11:55.

***

Раніше ми писали про те, що лоукости запустять п'ять нових рейсів до початку червня, а також про те, що анонсовано відкриття нових регулярних рейсів в Польщу, Вірменію, Іспанію, Грузію та Італію.

***

Нагадаємо, що при встановленні нових і перевірці існуючих ділових контактів може бути корисним сервіс CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Він, серед іншого, дозволяє перевірити інформацію про можливе включення ваших контрагентів в санкційні списки України, ЄС, США та інших країн, а також здійснювати їх подальший контроль.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини