Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

lifecell матиме власну дебетову картку

15 квітня 2019, 10:30
257
0
Реклама

Мобільний оператор lifecell спільно з партнером - банком «Восток» планує запустити свій платіжний сервіс Paycell. У червні можна буде отримати дебетову карту, випущену на базі національної платіжної системи «Український платіжний ПРОСТІР», хоча сам додаток буде працювати вже у травні.

Користувачі зможуть поповнювати цю карту й переводити з неї гроші у додатку (на інші карти Paycell та номери телефонів), а також оплачувати покупки та знімати готівку в банкоматах. Для абонентів lifecell вона буде прив'язана до номера телефону й мобільного рахунку. Так, при оплаті гроші будуть зніматися з карткового, а якщо суми буде недостатньо, то і з мобільного рахунку. Для тих, хто не є абонентами lifecell, карта прив'язуватися до мобільного номеру не буде.

Карту можна буде поповнити через мобільний рахунок (тільки клієнтам lifecell), через іншу банківську карту або у кіосках самообслуговування.

Картку поки не планують робити кредитною, обслуговуватися вона буде тільки на території України, адже «Простір» є локальною платіжною системою.

Як ми писали раніше, «Простір» та китайська UnionPay International підписали договір про емісію кобейджингових карток.

Напомним, что собрать и проанализировать медийную информацию на любую тему (в том числе и о новых продуктах мобильных операторов) можно с помощью сервиса SEMANTRUM от ЛІГА:ЗАКОН, который отслеживает публикации в интернет-источниках, печатных СМИ, телевизионных и радиопрограммах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини