Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кількість авіакомпаній на напрямку Київ-Париж у цьому році зросла вдвічі

16 квітня 2019, 09:00
299
0
Реклама

29 березня комісія Державіаслужби схвалила заявку авіаперевізника SkyUp на виконання трьох щотижневих рейсів до Парижа з Києва і стількох же з Харкова. Тоді в компанії не називали дат початку рейсів, посилаючись на необхідність проведення переговорів і узгодження слотів.

Проте, лоукост вже оприлюднив розклад і запустив продажу квитків на паризькому напрямку. Як повідомляє ресурс avianews.com, рейси Київ-Париж стартують з 11 липня щовівторка, щочетверга та щонеділі. Мінімальна ціна квитка - від 2 248 грн в одну сторону, включаючи тільки ручну поклажу. Двічі на тиждень - щовівторка та щоп'ятниці - будуть здійснюватися перельоти з Харкова до Парижа (ціна квитка від 2 717 грн). Літаки будуть приземляться в аеропорту Шарль-де-Голль.

До кінця 2018 року на напрямку Київ-Париж, як того вимагає україно-французька міжурядова угода про повітряні перевезення, літали літаки тільки двох компаній - МАУ і Air France, але з початку поточного року до них приєдналася французька Aigle Azur, а тепер й SkyUp.

Також SkyUp з 12 червня по середах і суботах буде здійснювати перельоти в Ніццу. Ціни на квитки - від 2 917 грн в одну сторону.

Але, не дивлячись на зростаючу конкуренцію, деякі лоукост підвищують тарифи на авіаперевезення. Так, Wizz Air збільшив «коридор» цін за послугу пріоритетної посадки і вартість додаткової ручної поклажі.

Раніше компанії-лоукости анонсували відкриття рейсів з українських міст на хорватський курорт Пула, до Берліну, Мадриду, Валенсії та ін.

***

Нагадаємо, що зібрати і проаналізувати медійну інформацію на будь-яку тему (у тому числі й про нові авіарейси) можна за допомогою сервісу SEMANTRUM від ЛІГА:ЗАКОН, який відстежує публікації в інтернет-джерелах, друкованих ЗМІ, телевізійних та радіопрограмах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини