Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Володимир Гройсман вирішив піти у відставку

20 травня 2019, 19:43
573
0
Реклама

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив на своєму брифінгу про рішення піти у відставку одразу після проведення чергового засідання Кабміну в середу, 22 травня.

Прем'єр зазначив, що Уряд складає повноваження перед новообраною Верховною Радою, а не перед новообраним Президентом, але він прийняв для себе рішення подати у відставку.

Глава Уряду нагадав, що минулого тижня, під час виступу у Верховній Раді він, усвідомлюючи усі виклики, які стоять перед Україною, запропонував Президентові, Парламенту спільно сформувати новий прядок денний  і швидко почати приймати рішення, які зроблять Україну сильною.

«Новообраний Президент обрав інший шлях. І він своєю заявою взяв на себе всю відповідальність перед загрозами майбутнього, які є на порядку денному, - сказав Володимир Гройсман. - Для мене країна є надзвичайно важливою, а стабільність в ній є пріоритетом. І сьогодні я хочу подякувати українцям за три роки роботи, за те, що нам вдалося зробити. Ми все зробили спільно, і ми багато зробимо у майбутньому. І в новому Парламенті ми спільно з однодумцями сформуємо професійну команду, яка буде здатна служити державі і робити Україну успішною».

Фото: Урядовий портал

Нагадаємо, Володимир Зеленський сьогодні присягнув на вірність Україні і заявив про розпуск ВР та запропонував Уряду Володимира Гройсмана написати заяву про відставку.

Нагадаємо, на порталі ЛІГА:ЗАКОН Бізнес є можливість підписатися на розсилку і щотижня, щоп'ятниці, отримувати дайджест найважливіших ділових новин.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини