Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роялті за музику в ресторанах збиратиме Українська ліга авторських та суміжних прав

31 травня 2019, 10:00
2429
0
Реклама

Комісія з акредитації організації колективного управління відібрала перші дві організації, які збиратимуть винагороди у відповідних сферах колективного управління :

- громадська спілка «Українська ліга авторських та суміжних прав» отримала ексклюзивне право збирати винагороду (роялті) за звучання звукозаписів пісень у закладах індустрії гостинності - готелях, кафе, ресторанах та в інших закладах HoReCa - Hotel, Restaurant, Cafe/Catering (“готель-ресторан-кафе”);

- громадська спілка «Український музичний альянс» отримала право на збір винагороди за сповіщення звукозаписів телерадіоорганізаціями, провайдерами програмної послуги, онлайн-мовниками та іншими особами, що здійснюють публічне віщання.

Зібрані цими організаціями колективного управління кошти в подальшому розподілятимуться між виконавцями, виробниками фонограм та відеограм за прозорими процедурами.

Читайте також:

Відповідальність за «піратські» копії може бути істотно збільшена

Коли допускається використання чужої зареєстрованої торговельної марки?

Нагадаємо, за допомогою PatentBot можна онлайн реєструвати торгові марки в Україні, ЄС і США. Така реєстрація здійснюється цілодобово. Ознайомитися з сервісом можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини