Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прийнято Закон, який передбачає процедуру імпічменту Президента

6 червня 2019, 12:42
665
0
Реклама

Сьогодні, 6 червня, Верховна Рада прийняла Закон «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» (проект № 1098), який передбачає запровадження процедури імпічменту Президента.

За це проголосували 279 нардепів.

Відповідно до документа, тимчасова слідча комісія ВР - колегіальний тимчасовий орган Парламенту, до якого входять нардепи, спецпрокурор та спецслідчі. Вона утворюється, якщо за це проголосувала не менш як одна третина від конституційного складу Ради.

Завданням комісії, зокрема, є проведення розслідування обставин щодо вчинення Президентом державної зради або іншого злочину.

Також зазначається, що комісія матиме доступ до будь-яких документів будь-яких посадових осіб, у тому числі, до таємних.

Раніше ми писали про те, що правила придбання нерухомості можуть кардинально змінитися.

Безпека підприємства, алгоритми дій для бізнесу та єдине інформаційне поле для всіх фахівців - обирайте системи ЛІГА:ЗАКОН для всієї компанії та отримуйте подарунки!

Нагадаємо, що перевірити вашого контрагента на благонадійність і здійснювати його подальший моніторинг можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини